Young Colfield

Training Partner

Met Young Colfield kies je voor een bijzonder traineeship. Je gaat direct aan de slag bij de opdrachtgever en draait mee in een zeer compleet ontwikkeltraject.

LinkedinWebsiteE-mail

Hallo, wij zijn Young Colfield. Aangenaam! Om te zien of we een mooie match voor elkaar zijn, is het belangrijk om te weten hoe wij naar de wereld kijken. Voor welke route wij kiezen. Daarom stellen we ons graag aan je voor.

Waar wij in geloven: Impact leren maken als jezelf

Met persoonlijke kracht drijven we onszelf, maar ook de wereld aan. Daarom ligt onze focus op het begeleiden van onze trainees in hun ontwikkeling. Zowel op persoonlijk niveau als op inhoud. Dat is ook ont-wikkeling: onbewuste gewoontes en gedachten leren herkennen, en daar zelf de regie over voeren. Zo ontdek je dat je al bent wie je hoort te zijn: jezelf.

Wie wij zijn: Wij zijn onze mensen, en onze mensen zijn wij

En onze mensen zijn allemaal, stuk voor stuk heldere geesten met een gezonde ambitie en eigen persoonlijkheid. Wij moedigen iedereen aan om vol trots naar voren te stappen en onbevangen zichzelf te laten zien.

Hoe wij werken: Professioneel (zelf)bewustzijn

Wij bieden jonge talenten een plek waar ze werkervaring op kunnen doen en zichzelf kunnen ontwikkelen. Met kennis én gevoel. Tijdens coachingsessies en trainingen leer je o.a. over persoonlijk leiderschap en gezonde zelfreflectie. Maar ook praktische skills zoals presenteren en  communicatie. Al deze inzichten en kwaliteiten worden voortdurend ingezet tijdens de inhoudelijke uitdagende opdrachten bij opdrachtgevers als ING, ABN Amro, KLM, NIBC, innovatieve start-ups en overheidsinstellingen.

Met onze opdrachtgevers: Samen verbeteren

Onze trainees werken niet voor hun opdrachtgever, maar mét hun opdrachtgever. Zonder pretentie, met hun eigen vernieuwende ideeën. Talent met lef en ambitie. Met persoonlijke kracht de wereld aandrijven.